Tuli tuinverlichting

tuliAls je op zoek bent naar sfeerverlichting in de achtertuin dan kom je al snel uit bij Tuli tuinverlichting. Het is één van de weinige experts op het gebied van buitenverlichting met zoveel passie voor sfeermakers. Als één van de weinige tuinverlichting merken weten ze de sfeer van in huis naar buiten te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie schemerlamp in de buurt van je loungeset? Je krijgt zo echt het huiskamergevoel in de tuin. Met Tuli kan je zo’n schemerlamp neerzetten die gewoon gemaakt is voor buiten. De lamp geeft een sfeervol licht en zorgt voor extra gezelligheid. Als je op zoek bent naar iets unieks dan kom je al snel uit bij dit bijzondere merk.

Lampen met lampenkappen in de achtertuin

tuli tuinverlichtingEen mooie staande lamp met een lampenkap zou je normaal gesproken binnen zetten. De lamp is meestal niet gemaakt voor de achtertuin. Tuli heeft speciaal tuinlampen ontwikkeld die je wel gewoon buiten kan zetten. De lamp en kap is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Er zijn zelfs kleine lampen met een lampenkap om sfeervol op de bijzettafel te zetten. Ze noemen zich dan ook niet voor niets de expert op het gebied van Outdoor Living. Het leuke van deze buitenverlichting is dat je de stel elk jaar kan veranderen. Net als bij een normale lampenkap kan je de kap vervangen. Elk jaar brengen ze weer nieuwe kappen uit die je erop kan schroeven. Ideaal dus als je een keer iets anders wil in de tuin.

Verankeringssysteem tegen het omwaaien van de lamp

Het is fijn om te weten dat de lamp gemaakt is van materiaal dat bestand is tegen de wind of een stootje. Je wil natuurlijk niet bij de eerste herfststorm achter je lamp aanrennen. Tuli heeft daarom een uniek verankeringssysteem ontwikkeld om jouw lamp goed vast te zetten. Het systeem bestaat uit een grondsteker. Hiermee zet je de lamp vast in de grond. Alleen je kan de grondstekers tussen je tegels doen. Doordat de tegels op de steker blijven rusten zit je lamp goed vast in de grond. Zelfs bij een heftige storm kan je nog voor gezellig sfeerlicht in de tuin zorgen.

Gezellig licht op 12 volt

duurzame led verlichtingEr is niet alleen gedacht aan de sfeer, maar ook het wattage van de lamp. De tuinverlichting werkt op slechts 12 volt. Dit is extra laag zodat je geen dikke grondkabel onder je tuin hoeft aan te leggen. Nog een voordeel is dat er minder snel ongelukjes gebeuren als er bijvoorbeeld kortsluiting ontstaat. Elke lamp wordt met een vijf meter lange kabel geleverd en een omvormer. De omvormer kan je gewoon in het stopcontact doen. De kabel is vrij dun en kan je makkelijk in je tuin wegstoppen. Op de hoofdaansluiting is ruimte voor 4 tot 6 lampen die je allemaal op hetzelfde stopcontact kan aansluiten. Doordat het een plug & play systeem is kan iedereen sfeer in z’n tuin aanbrengen met Tuli.

Duurzame LED verlichting

Als er een lamp kapot gaat dan kan je deze eenvoudig zelf vervangen. De lampen werken namelijk op LED. De duurzame LED lampen hebben veel meer branduren tegoed dan een halogeen lamp. Je betaald misschien meer voor een lamp maar dit verdien je al snel terug door de langere levensduur. Naast de levensduur verbruiken de lampen ook minder stroom. Je bespaart zo een hoop geld op je rekening. Ondanks dat er LED gebruikt wordt in Tuli krijg je nog wel de sfeer die je zoekt. De lampen geven namelijk warm wit licht en dus niet het blauwe licht wat sommige denken bij LED. Breng dus gerust aan met deze prachtige staande lampen!