Garden lights

garden lightsGarden Lights tuinverlichting bestaat uit een team met Nederlandse ontwerpers die samenwerken om de tuin mooi uit te lichten. Ze zorgen niet alleen voor degelijke lampen, maar ook duurzame verlichting. Een lamp is vaak een hele investering vooral als je er een flink aantal wil hebben in de tuin. Het is dan fijn als je er ook lang van kan genieten. Je wil tenslotte niet dat je na 1 jaar alweer de lamp mag vervangen omdat deze kapot gewaaid is tijdens een storm. Garden Lights staat dan ook garant voor kwaliteit en een groot aanbod met verschillende producten!

Veilig tuinverlichting aanleggen met 12 volt

Eén van de grootste pluspunten aan Garden Lights is dat het systeem werkt op 12 volt. Het maakt niet uit of je kiest voor een tuinlantaarn of een wandlamp alles werkt op 12 volt. Het grote voordeel is dat je tuinverlichting een stuk veiliger en goedkoper aan te leggen is. Een 12 volt kabel kan je gewoon tussen de planten, aarde en tegels wegwerken. Het is een vrij dunne kabel en als er iets mee gebeurd sta je niet direct onder stroom. Bij 220 volt moet je vaak iemand inhuren die de dure grondkabel metersdiep ingraaft. Als er vervolgens kortsluiting ontstaat kan je de kabel gaan uitgraven. Nog een nadeel is dat er direct brand uitbreekt en er een groot gevaar is voor kinderen en huisdieren. Bij 12 volt is dit niet het geval. Je kan zo veel veiliger je nieuwe tuinverlichting zelf uitkiezen en aanleggen.

Plaats tuinverlichting met plug & play

plug and playBen jij geen elektricien of heb je totaal geen verstand van stroom? Dan moet je een dure elektricien inhuren om de tuinverlichting aan te leggen. Nog een nadeel is dat je alleen tuinverlichting kan plaatsen voor de tuin wordt aangelegd. Anders moet je de bestaande tuin helemaal gaan uitgraven. Het plug & Play systeem van Garden Lights is dan een hele verademing. Dit systeem werkt op 12 volt en met een kleine hoofdkabel. Deze kabel gaat naar een transformator toe. Op de transformator kunnen 6 lampen aangesloten worden. De transformator doe je vervolgens gewoon in het stopcontact. Je hebt zo prachtige sfeerverlichting op basis van plug & play. Iedereen kan op deze manier zelf de verlichting aanleggen.

Duurzame verlichting met een lange levensduur

Natuurlijk wil je niet elk jaar je lampen gaan vervangen. Gelukkig heeft Garden Lights LED lampen. Deze kan je vervangen, maar gaan sowieso langer mee dan Hallogeen. Terwijl bij Hallogeen je lamp soms al na een jaar vervangen moet worden gaat LED gerust 7 jaar of langer mee. Naast een langere levensduur verbruiken de lampen veel minder stroom. Je bespaart hiermee flink op de stroomkosten als je de lampen aanzet.

Ruime keuze uit moderne tuinverlichting

moderne tuinverlichtingGarden Lights heeft een gigantisch aanbod met moderne tuinverlichting. Van grondspots waarmee je bomen en planten kan uitlichten tot moderne tuinlantaarns. Je komt het allemaal tegen in het assortiment. De lantaarns zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen verspreid over de tuin voor verlichting zorgen. Er zijn ook speciale tegelspots deze kan je in je tuintegel vrezen en aansluiten. Je kan zo langs je pad verlichting maken vanuit de tegels. Dit zorgt meer zichtbaarheid en veiligheid in de tuin. De spots zijn verkrijgbaar in verschillende designs.

Klassieke tuinverlichting op 12 volt

Naast de moderne tuinverlichting heeft het merk ook een klassieke collectie. In deze collectie zie je de mooiste lampen met een Dickens tintje. Er is zelfs een collectie gemaakt uit RVS, maar met een koperlook. Dit geeft en mooie industriële stijl aan de tuin. Het maakt dus niet uit wat je voorkeur precies heeft. De kans is groot dat je ervoor slaagt bij dit merk. Het grootste voordeel is dat alle lampen standaard met LED en 12 volt aansluiting voorzien zijn. Dit is mooi meegenomen als je achteraf nieuwe verlichting in de tuin wil aanleggen.