Smooz tuinverlichting

smooz tuinverlichtingOp zoek naar extra sfeer met unieke lampen? Smooz tuinverlichting is een aparte lijn van het bekende merk Garden Lights. Deze lijn is speciaal opgezet voor het produceren van sfeerverlichting in de tuin. De makers zijn experts in het maken van bijvoorbeeld grote ronde lampen die je in verschillende kleuren kan instellen. Stel je wil bijvoorbeeld ergens in de tuin roze licht aanbrengen. Dan kan dit met deze unieke sfeerlampen van Smooz. Je kan de lampen op verschillende plekken in de tuin neerzetten om extra sfeer te creëren.

Eenvoudig te installeren 12 volt lampen

De tuinverlichting van Smooz draait op 12 volt. Hierdoor hoef je dus geen dure grondkabel te laten ingraven door een elektricien. Nog een voordeel is dat als er een keer kortsluiting ontstaat je niet direct brand hebt. De lampen zijn eenvoudig zelf te installeren en kunnen zelfs achteraf geplaatst te worden. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Dit kan buiten of zelfs in het schuurtje. De lampen werken met een plug & play systeem. Hierbij doe je de stekker in een transformator en sluit je deze aan in je stopcontact. Het dunne kabeltje richting het stopcontact kan je onder planten, aarde of tegels neerleggen zonder dat je diep hoeft te graven. Je kan zo eenvoudig achteraf nog extra sfeer in de tuin aanbrengen met Smooz.

Sfeervolle LED verlichting

smooz buitenlampenDe Smooz buitenlampen werken op basis van LED. Eén van de vele voordelen is dat LED veel langer meegaat. Je hoeft dus niet na een jaar een lampje te vervangen. Nog een voordeel is dat LED één van de weinige lampen is die eenvoudig van kleur kan veranderen. Naast standaard warmlicht kan je bijvoorbeeld je lamp een kleur geven. Denk bijvoorbeeld aan rood, blauw, paars of roze. Je kan zo op een leuke manier sfeer in huis aanbrengen. Bij de lamp wordt een afstandsbediening geleverd waar je de verlichting van kleur kan laten veranderen. Het leuke van deze lampen is dat je iedere keer weer opnieuw de sfeer kan aanpassen. Als je een andere kleur wil dan is dit met één druk op de knop geregeld.

Van tafellamp tot staande lamp

Deze sfeervolle lampen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een klein tafellampje voor bij de loungeset tot een grote bol van 40 cm doorsnede. Je kan zo op een sfeervolle manier op verschillende plekken in de tuin verlichting aanbrengen. Heb je geen zin om de verlichting een kleurtje te geven? Dan kan je voor warm wit licht kiezen. Breekt de kerst periode aan? Dan verander je ze bollen eventueel naar rood en groen. Zo kan je telkens spelen met de kleuren in je tuin.

Kies voor een muzieklamp

smooz muzieklampEen leuk extraatje is dat er ook een paar Bluetooth lampen in het assortiment zitten. In de lampen zit een geluidsbox en je kan via de lamp muziek afspelen in je tuin. Terwijl je de tuin sfeervol verlicht kan je met je smartphone even een muziekje opzetten. Terwijl je plaatsneemt op je loungeset luister je gezellig naar de muziek uit de boxen. Dit maakt de lamp natuurlijk extra leuk om extra in je tuin te plaatsen als sfeerlamp.

Pas Smooz toe in je lichtplan

Als je een lichtplan gaat maken is het natuurlijk leuk om Smooz mee te nemen. Bepaal vooraf op welke punten je graag verlichting wil hebben en zorg voor extra sfeer met kleurtjes en eventueel muziek met een muzieklamp. Je hoeft natuurlijk niet je complete tuin in te richten met Smooz, maar je kan wel delen aankleden met de gezellige lampen uit de collectie. Neem de lampen gerust op in je lichtplan en kijk waar je plek hebt voor deze lampen.